Logga in: Logga in med ScoutID
Saknar du konto?

I vår finns det möjlighet att gå scouternas patrull-ledarutbildning! En riktigt givande utbildning av scouterna nationellt som utvecklar era ledar- och scoutförmågor. Utbildningen sker under två helger i Stockholmsområdet. Denna kurs är från scouterna nationellt och alltså ingenting vi ledare är inblandade i, ni anmäler er helt enkelt själva och går kursen. Men även fast man anmäler sig själv och inte känner någon innan är det verkligen inget problem, utbildningen är rolig och givande oavsett och man lär snabbt känna andra roliga och härliga scouter. Vore kul om ett gäng Mockasinerna kunde vara med på denna riktigt utvecklande utbildning.  Längst ned i mejlet finns länk till anmälan och mer information.

Sista anmälningsdag är 1a februari, men anmäl er så snart som möjligt då platserna ibland tar slut. Mälarscouterna kommer att stå för halva kursavgiften, kontakta kul@malarscouterna.se för mer information vad som gäller för att få igen halva avgiften.
 
Vi ledare vill slå ett slag för leda-patrull utbildningen. Flera av oss gick den som äventyrarscouter och förutom att den är givande är den också riktigt rolig! Man bor främst inomhus, käkar god mat, lär sig vettiga saker och träffar roliga människor. Dessutom en bra grej att skriva på CV:t i framtiden! 
 
Tyvärr är kursen främst riktad för andra- och tredjeårsäventyrare (dvs ni som i skolan går i årskurs 7 och 8), så ni förstaåringar får hålla er till nästa år för att gå utbildningen.

På länken nedan finns mer information om utbildningen. 
Information från scouterna:

https://www.scouternasfolkhogskola.se/kurser-utbildningar/206/leda-patrull-p-sdertrn

 

Bli Mälarscout!

Äventyret är nära - Mälarscouterna välkomnar nya och gamla scouter och ledare. Läs mer om Mälarscouterna och anmäl ditt intresse här!